26

Komentari (26)

Zulfikar
Pa neka i dalje tripa na sudiju pravdajuci se da on nije musliman, drzi se ti splavova i sve ce biti u redu....
BigBosnianBoss
Propo ko žeton
Asmir123
Ništa novo, bruka stalno,nema mu Srbijanke da mu puši..
vedin
Ovako zavrsis kada odeš živjeti u Beograd da se možeš vucati po splavovima sa silikonskim sponzorušama. Šteta jer je mogao napraviti puno više.
Halland
Najveca ovca BiH sporta
user1583752673
Farma te ceka Dzumi, tenis je proslost
Sanin_Mostar
Dobro je prosao je prvo kolo,onaj predkolo xD
pegazus
džumhur se samo bruka, od izbora karijere do izbora žena
Krex77
Djuma vole...samo naprijed...
Jadnimi
Moj "novînaru", ne piši o tenisu kada ga ne poznaješ. Dječak je zvjezda u usponu. Ovo je najjači protivnik od koga je Damir izgubio u zadnje vrijeme.
DeteVi
Nemaš pojma o tenisu. Ova tzv zvijezda u usponu nije ništa postigla na juniorskim gs turnirima. Maksimalno četvrtfinale. U njegovim godinama, Damir je osvajao takve turnire. Ne kažem da momak ne zna igrati tenis, ali ovo mu je bila najveća pobjeda. Ovaj Rus će ga pomesti u naredom kolu
Jadnimi
U 19-oj godini Damir je osvojio 1 $10,000 turnir, i u 20-oj 2 $10,000 turnira. Ovaj momak je u 19-oj osvojio 3 $15,000 turnira, a tek je osmi mjesec. Govorimo o seniorskim turnirima. Ako si gledao, sinoćnji meč, a oćito nisi, mogao si vidjeti kako momak igra, ima tu još da se radi ali potencijal je neosporan.
DeteVi
Porediš momka iz Amerike koji ima danas sve mogućnosti da putuje, trenira i igra, sa Damirom koji je radio sa ocem u tim godinama. Uredu je, rekao sam da momak zna igrati tenis. Ali ne možeš osporavati činjenicu da je Damir trenutno van svake forme i mentalno nestabilan. Igrač iz top 100 (gdje vidm Damira) mora pobijediti ovaj "talenat u usponu".
Mackintosh
Uzmi hadalju taj reket i nabij ga sebi na glavu
svasta
Ma sta nas briga Dzumi je nas !
Zmaj19
Bereta
To je realnost naseg sporta
GiS
Jedino logicno objasnjenje je da lik uzima pare od kladionice
DeteVi
Sumnjam. Da je igrao kladaru i dovoljno dobar, izgubio bi prvi set pa preokrenuo ili čak obrnuto. Tu se dižu fine pare. Ja mislim da tu nema više onog kvaliteta, ambicije, želje, treninga, upornosti kao nekada. Izgorio je on, vidi se na pristupu i odabiru trenera.
nekodaleko
Rijaliti igrac
bk123
Nije bruka nego realnost
WOLF20
Bravo Damir, hvala ti sto si raji omogucio da uzme pare na kladionici. Ko je redovno igrao protiv tebe uzeo je fine pare
user1613662710
Ni familija ne igra na njeg,osim mene kretena koji se nada da i on moze nekoga da dobije
user1611330382
Koji balvan majko mila, nemoj se sramotiti vise, haj sto sebe brukas, nemoj i ovu zemlju međede
Tmm1987
Pa ko još ovog debila smatra ozbiljnim temiserom ?
user1585252255
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.