Vidjelo se šta treba i ne treba: Vjetar izludio teniserku, platila je cijenu zbog kratke suknjice

Collins se nada dobrom nastupu na Australian Openu

Vidjelo se šta treba i ne treba: Vjetar izludio teniserku, platila je cijenu zbog kratke suknjice

A. Čaušević

Bliži se početak Australian Opena i oči teniske javnosti bit će uprte ka Melbournu, a povratku na veliku scenu se nada i 30-godišnja Amerikanka Danielle Rose Collins.

Collins je svoj najbolji tenis u karijeri igrala upravo na Australian Openu gdje je u dva navrata dolazila do završnice, ali nije uspjelava da osvoji prvi Grand Slam u sezoni.

Najbolji uspjeh je imala 2022. godine kada je izgubila od domaće teniskre Ashleigh Barty sa 2:0 u setovima iako je imala čak 5:1 u prvom setu.

Ova plavokosa djevojka privlači pažnju i zbog svog izgleda, a jednu od nezgodnih situacija imala je prošle godine na Wimbledonu.

Naime, kada se pripremala da servira u jednom meču, vjetar je puhnuo i podignuo je njenu kratku haljinu te se mogla vidjeti njena utegnuta haljina.

Oglasi

Naravno taj video je privukao ogromnu pažnju, a i samoj Amerikanki je u jednom trenutku postalo nezgodno pošto je rukom "smirivala" svoju opremu.

Na predstojeći Australian Open Collins ulazi sa 57. mjesta na ATP listi, a za rivalku u prvom kolu imat će poznatu Njemicu, Angelique Kerber.

Inače, Collins kojoj je najbolja pozicija na WTA listi bila broj 7. slovi za jednu od atraktivnijih teniserski na svijetu iako sa 175.000 pratitelja na Instagramu i nije toliko popularna.

Do sada je od tenisa zaradila više od 6 miliona dolara i može se reći da je sebi osigurala miran ostatak života.

Ranije je bila u vezi sa svojim kondcionim trenerom Tomom Couchem, ali na vrhuncu karijere je za partnera izabrala Joea Vollena te mu se redovno zahvaljavila na mečevima.

Tako je bilo i nakon finala Australian Opena 2022. godine, ali kako već dugo vremena ne objavljuje fotografije s dečkom čini se da je ta veza okončana.

Oglasi