9

Komentari (9)

AlphaStrong
Nije bolest sve što boli...
E.Car
Rusofili se naložili na američkom tlu!!!
HamzaVojvoda
Rus i Srb u finalu u po amerike a ti gladi runje usljo pogani prati na tvu i navijaj za afrikance
E.Car
@HamzaVojvoda znaš koliko me racku boli i za tenis i za rat u Ukrajini, rokajte se dok vas ne nestane i jednih i drugih. Ista gofna a ti idi i svršavaj po tv gledajući svog idola, možeš mu ga i podojiti kad bude dolazio kod Semira u Visoko, svakako sam čuo da voli maloljetne dječake, valjda ga Kačavenda navukao!!!
HamzaVojvoda
Semir je covek za razliku od tebe zato ga svetski broj 1 i posecuje a ne tebe i slicne tebi
E.Car
Svjetskom broju 1 bi bolje bilo da gleda ko mu ženu obrađuje i da se njoj posveti nego što ganja vas maloljetne dječake!!! To je bolest!!!
AlphaStrong
@E.Car pripazi se tog @HamzaVojvoda, opasan neki tip. Pokla po ovom portalu sve neistomišljenike, posebno Bošnjake. Ja noćima ne spavam otkako mi je zaprijetio da će me zaklati kao kurban, hahahaha
E.Car
@AlphaStrong provalio sam ga da je zlostavljan kao mali, valjda od nekog crkvenog poglavara, još kad mu kažem da se time bavi i Novak to ga baš pogodi.
AlphaStrong
Izgleda da je to tako, ostavi to posljedice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.