Pivo u ruci, trenerka raskopčana: Amerikanka uhvaćena na djelu, Rus poludio: "Jesi li glupa ili šta"

Nerealna scena

Pivo u ruci, trenerka raskopčana: Amerikanka uhvaćena na djelu, Rus poludio: "Jesi li glupa ili šta"

Admin Čaušević

Dešavanja na tribinama tokom teniskih mečeva su uvijek interesantni kamermanima, posebno je to slučaj sa najprestižnijim turnirima kao što je US Open, tradicionalno posljednji Grand Slam u sezoni. 

Prilikom svakog poena teniserima je potrebna duboka koncentracija te se od gledatelja očekuje maksimalna tišina i mir.

Međutim, to nije bio slučaj sa jednom Amerikankom tokom meča 2. kola između Daniila Medvedeva i Cristophera O'Connella.

Naime, kada se Medvedev pripremao za servis jedna Amerikanka je sa pivom u ruci krenula da zauzme svoje mjesto.

Pri tome je bila bučna i nije pokazala poštovanja prema teniserima zbog čega je Medvedev i eksplodirao te se nije mogao suzdržati.

Oglasi

"Možeš li ušutiti? Jesi li glupa ili šta?", poručio je Medvedev navijačici koja mu je na sve odgovorila slanjem poljupca.

Ruski teniser je dočekan na nož od strane američke publike, a nešto slično je doživoljavao i Novak Đoković tokom Wimbledona.

Inače, Medvedev je pobijedio Australca sa 3:1 u setovima poslije skoro tri sata borbe, naredna prepreka će mu biti Argentinac, Sebastian Baez.

Svoj jedini dosadašnji Grand Slam u karijeri Medvedev je osvojio upravo u New Yorku, bilo je to 2021. godine kada je u finalu ubjedljivo pobijedio Novaka Đokovića sa 3:0.

Inače, Rus ove sezone na terenima Flushing Meadovsa nastupa pod neutralnom zastavom i to zbog agresije Rusije na Ukrajinu.

US Open mu je najdraži Grand Slam u sezoni pošto upravo u SAD-u ostvaruje najbolje rezultate jer je i 2019. godine igrao finale ovog turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi