"Dečko, kad se penzionišeš potpiši za FK Vegetarijanac"

Trifunović izvrijeđao Novaka

"Dečko, kad se penzionišeš potpiši za FK Vegetarijanac"

Midhat Šljivak

Poznati glumac Sergej Trifunović uputio je žestoke kritike prema srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Nakon što je Nole veoma emotivno doživio poraz u četvrtfinalu Roland Garrosa od Marca Chechinatta, Trifunović je na Twitteru komentarisao Novakov način ishrane i smatra da je to odgovor na njegove loše igre.

"Dobro dečko,sad nam već svima ideš na živce: počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac", napisao je Trifunović.

On je nakon ovoga pretrpio velike kritike fanova kojima je uredno odgovarao i sa mnogima se raspravljao.

Top Komentari

SEIKO
Trifko je u pravu.
3 9
stopkrkanima
U svemu ovome meni nije jasno jedno. Zasto ono kad ste vec postavili sliku gdje pise sve citko i na jeziku koji razumijemo vi opet pod navodnicima pisete sta je sergej napisao? Sta mi smo glupi ili nam prevodite na bosanski???
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti