Šta li će u Hrvatskoj reći na to: Lovrenova poruka Đokoviću oduševila cijelu Srbiju!

Oglasio se na Instagramu

Šta li će u Hrvatskoj reći na to: Lovrenova poruka Đokoviću oduševila cijelu Srbiju!

Endin Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković poražen je u finalu Wimbledona od Carlosa Alcaraza sa 3:2 i nije uspio po osmi put u karijeri osvojiti ovaj veliki trofej. Đokoviću je poraz teško pao i bio je veoma emotivan, no dobio je fantastičnu podršku svojih fanova, a posebno se izdvaja ono što je objavio Dejan Lovren.

Đoković je htio da po osmi put osvoji trofej na Wimbledonu i ponovo pokaže svoju dominaciju, no danas jednostavno nije imao način kako da zaustavi nevjerovatnog Alcaraza.

Iako je Novak dao maksimum i uspio da dođe čak do petog seta na kraju je 16 godina mlađi Španac uspio da dođe do pobjede i po prvi put u karijeri osvoji Wimbledon.

Đokoviću je poraz teško pao što se vidjelo najbolje nakon meča kada je čak i zaplakao, no dobio je ogromnu podršku fanova na društvenim mrežama.

I mnoge poznate ličnosti su objavile poruke podrške Đokoviću, no tu se posebno izdvaja Dejan Lovren koji je odlučio da se oglasi na Instagramu.

Oglasi

Poznato je da su Đoković i Lovren u dobrim odnosima i da često bodre jedan drugog, a ovaj put hrvatski fudbaler je odmah po završetku meča odlučio da se oglasi na Instagramu i svom prijatelju pošalje podršku koja mu je sigurno itekako potrebna.

"Čovjek sa osmijehom na licu i kad se izgubi. Velik u pobjedi, a još veći u porazu. Svaka čast Nole na svemu", napisao je Lovren.

Opis nije dostupan.

Poznato je da baš u Hrvatskoj i nisu oduševljeni bili u prošlosti takvim javnim porukama za Đokovića, no da Lovren baš i ne mari za tuđa mišljenja pokazao je i ovaj put.

Inače, Lovren se nedavno oprostio od nastupa u dresu reprezentacije Hrvatske, a trenutno je član francuskog Lyona.

Top Komentari

Kugla
Reci ce prodana dusa isto ko nas kloc Dzeko
0 4
user1637859411
Posro vaa nole a vi njega.Daj više sjašite sa njim.Izađite mu iz dupeta klošari jedni,samo vam obuća viri iz njega. Izgubio ..pa fala Bogu. Ima još tenisera osim umišljenog šnjoleta. Pomenite i naše tenisere bez obzira gdje i skim igrali,te koji su na ATP listi. ***** prodati.Fujjj više.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi