Navijač provocirao i vrijeđao Đokovića, a cijeli svijet bruji o potezu Srbina na kraju gema

Novak je znao kako da odgovori

Navijač provocirao i vrijeđao Đokovića, a cijeli svijet bruji o potezu Srbina na kraju gema

Endin Čaušević

Novak Đoković i Carlos Alcaraz igraju trenutno veliko finale Wimbledona u Londonu.

Prvi set Đoković je otvorio zaista furiozno i uspio je nakon svega 35 minuta da povede sa 1:0 u setovima jer je prvi set dobio sa 6:1.

No, Alcaraz se probudio u drugom setu. Španac je pružio mnogo veći otpor, a nakon tie-breaka uspio je da dobije drugi set sa 7:6 i poravna na 1:1.

U trećem setu Novakova igra se u potpunosti raspala, a to je Alcaraz itekako znao da kazni.

Iako je treći set trajao sat vremena na kraju je Đoković osvoji tek jedan jedini gem, te je ovaj set Alcaraz dobio sa 6:1 i preokrenuo je rezultat na 2:1.

Oglasi

Činilo se da u četvrtom setu nema nade za Đokovića i da će Španac lagano da to privede kraju.

No, Novak je nekako uspio da nađe snagu i u četvrtom setu gledamo zaista sjajnu borbu, a jedan detalj posebno je u centru pažnje.

Naime, u petom gemu Novak je napravio break nakon velike borbe i poveo sa 3:2 i pokazao da se ne predaje tako lako iako su ga čini se svi otpisali, a posebno pojedini navijači koji mu konstantno dobacuju.

Jednom od njih je nakon petog gema Đoković odlučio da pošalje poljubac i pokaže mu da je on još tu i da meč nije gotovo.

Đoković nema baš veći dio publike na svojoj strani, ali to na Wimbledonu i nije tako čudno kada je on u pitanju.

Međutim, s jednim od navijača odlučio je da se "obračuna" na zaista zanimljiv način, a video je već postao hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

Mostarac94
Isfuro si cause vise s ovim naslovima, malo ubaci sta novo a ne uvijek svijet bruji hahahah 3-4 iste fore na svaki moguci naslov
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi