Dimitrov poludio kada mu je neko s tribina dobacio "Baby Federer"

Vrijeđa ga taj nadimak

Dimitrov poludio kada mu je neko s tribina dobacio "Baby Federer"

E. Škorić

Grigoru Dimitrovu se nikada nije sviđalo to što su mu na početku karijere dodijelili nadimak "Baby Federer".

Bugarski teniser je oduvijek bio veliki talent, stoga je dobio taj nadimak, ali naravno zbog raznih razloga nije uspio da ga do kraja opravda.

Međutim, koliko god je to možda nekad i bio laskav nadimak, s vremenom je postao pomalo "težak" za Dimitrova, kojem očigledno danas smeta, pa ga je naljutio uzvik s tribina danas kada je igrao meč protiv Stana Wawrinke.

"Hajde Baby Federer" viknuo je posmatrač današnjeg meča, a onda je Dimitrov, koji se spremao za servis, naprosto stao, okrenuo se i uzvratio: "Izgledam li ti kao beba?".

Dimitrov je izgubio oba prva seta sa 7:6, ali je meč na kraju drugog seta prekinut zbog padavina i nastavit će se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi