9

Komentari (9)

velez mo
Kako te bola nije sramota,Mali te podero,za sta ces ga prijaviti,tuziti sta pljuje jesi li puko,hahahaha puno se po Beogradu vrti,oni se ovako preko suda tuzakaju.Pishaj ga Mali!
Dzumhur je tipicni Ba...lija, koji nema svoje "JA" ili svoje dostojanstvo, izmedju Damira Dzumhura i Emira Kusturice nema razlike, sutra ce se Damirov sin Luka kada poraste, izjasniti kao Srbin, a sta je Damir, on ni sam ne zna, ako je ko ovdje za vrijedjanje i ponizenje onda to je ovaj Damir. Kako vidim Damir se je udao a ne ozenio, tolike pare steko ali dzaba, kad je neko glup, nema pameti, ostao je bez pameti, ali kako vidim ostace i bez para.
Gillewsky
Debilcina raspala. Pozz iz Sa
hamdi kurtes
Zar ima večeg konja od ovog Đžumhuretine.
karlhajncbrazzzo
Bošnjački teniser, bošnjački fudbaler? Toga kod vas nema? Imaju Srbin i Hrvat.
Malac
Vidi se da je zeljovac
user1574859714
Malac pišat pa spavat.
Ende
Ni jedan nas sportista u historiji nezavisne BiH nije obrukao kao ovaj čemernik neodgojeni .. fuj kakvlja ljiga neodgojena je ovaj dzumhur
user1574859714
Ta ce Dzumhur propali sportista.Furaju ga da je neki teniser.Samo gubi meceve pa od jada vrijedja protivnike.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti