Damir Džumhur brutalno izvrijeđao mladog Hrvata na terenu: "Ološu, odvratan si"

Na turniru u Banjoj Luci

Damir Džumhur brutalno izvrijeđao mladog Hrvata na terenu: "Ološu, odvratan si"

Midhat Šljivak

Damir Džumhur poprilično je izvrijeđao mladog hrvatskog tenisera Dinu Prižmića koji ga je izbacio s ATP Challengera u Banjoj Luci. Pale su zaista teške riječi, a bh. teniser je 18-godišnjaka nazvao odvratnim ološem.

Damir Džumhur daleko je od svjetskog teniskog vrha. Odavno već bh. teniser nije u formi koja ga je nekada krasila, pa poene sakuplja na Challengerima širom svijeta.

Ove sedmice je igrao ATP Challenger u Banjoj Luci. Došao je do četvrtfinala gdje ga je eliminisao mladi hrvatski teniser Dino Prižmić. Bilo je 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Pred sami kraj ovog duela desila se scena u kojoj je Damir Džumhur brutalno izvrijeđao 18-godišnjeg Splićanina. Nazvao ga je odvratnim ološem.

"Koliko si odvratan, ovo je sramotno", dobacio je Džumhur, a Prižmić je pitao: "Ja? Ja odvratan?"

Oglasi

Džumhur je potom nastavio na klupi: "Pljuješ po terenu tamo kad protivnici padaju u nesvijest. Ološu mali", vikao je bh. teniser i najavio je da će Prižmića prijaviti ATP-u.

Pogledajte kako je izgledao sukob Džumhura i Prižmića na ATP Challengeru u Banjoj Luci.

31-godišnji Damir Džumhur trenutno je 178. teniser svijeta, a najbolji ranking karijere mu je 23. mjesto iz jula 2018. godine.

Dino Prižmić je 13 godina mlađi. Trenutno je 241. igrač svijeta i predviđa mu se lijepa teniska budućnost.

Top Komentari

Ende
Ni jedan nas sportista u historiji nezavisne BiH nije obrukao kao ovaj čemernik neodgojeni .. fuj kakvlja ljiga neodgojena je ovaj dzumhur
6 0
hamdi kurtes
Zar ima večeg konja od ovog Đžumhuretine.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi