6

Komentari (6)

Medo-Brundo
je li ovo avaz, azra, koji je vrag vise? samo "stancate" clanke radi reklama i impressions. fuj!
Jadnimi
Nije mi jasno dali je ovo sportski portal iili trač rubrika. JADNO I PRIZEMNO
Medo-Brundo
stvarno postaje zalosno!
pegazus
Koji ste vi mahalci... je li vas stid kada čitate svoje tekstove? Da li ih uopšte čitate? Imate li redakciju? Vi ste mahalski portal, sa mahalskim pristupom i vokabularom, kojo mahalska promišljanja i zezancije pokušava prezentovati kao da su univerzalne i pozitivne. Ne shvatate da ste mali i zato ćete ostati mali.
realno_govoreci
Odličan tekst ali bih rekao da je moglo malo više direktno. I Damir je sigurno sada svjestan ali svijet je to i prije znao da ova djevojka traži samo jedno u životu. Ogroman uticaj ima to sljepilo u fazi zaljubljenosti koja covjeku ne dozvoljava da racionalno razmislja ali ipak IZ GRESAKA SE UCI. Ne znam zasto bi se trebalo tako skromno govoriti o jednoj djevojci koja nista ama apsolutno nista nema ponuditi osim tijela,napominjem tijela jer njeno lice je bez komentara,sta je Damir tu vidio mozda ni on sam ne zna ali mozda i nije gledao u lice :) Odlicna je opaska da emocionalno nije zreo momak ali da bi podrzali Damira treba reci da je naletio na zmiju i da ga je zmija dobro ujela i da treba bjezati od zmija jer njih niko do sada nije " dresirao". Samim potezom momentalnog brisanja slika sa instagrama ona je pokazala o kome se radi ali jedna stvar se nikada izmjeniti nece,nas Bosanski mentalitet koji je toliko hvalio jednu prodavacicu ljubavi da bi je sada pljuvao.Ne,nije Dejana zasluzna za Damirov uspjeh nego je On SAM,pa kako onda objasniti Basicev nedavni uspjeh.Ona je samo bila tu u pravo vrijeme na pravom mjestu i iskoristila sta joj je trebalo i otisla dalje. Davno je sistem vrijednosti ljudske otisao u " helac" pa se ove jadnice hvale javno i ona je nekome uzor ali eto,sve je dobro sto se dobro zavrsi sto bi rekli.Zamislite da se ozenio njom pa da mu je pokusala uzeti nekako ono sto je stekao. Bit ce valjda bolje sa Damirom ali i sa nasim narodom !
Jaa
A ja ljepote i govana u PM. I ti Damire ko da si corav bio. Ona je cura mjesavina azijatkilje, crnkinje i vidi se da je botaxa brdo primila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.