5

Komentari (5)

MangasColoradas
...djikanska posla.
realno_govoreci
Ma ko gubi ima pravo da se ljuti. Jel pobjedio,jeste.Da si bio bolji dobio bi ga ovako je jadno tražiti isprike neke i razloge svega.Ovaki ili onako čovjek je najbolji koji se ikada do sada pojavio i rekord Grand Slamova će preuzeti vrlo brzo,samo je pitanje vremena.Kod nas ga ne vole što je Srbin ali to ne znači da je loš teniser i kada gledamo sa tog aspekta čovjek je najbolji. Svakako je upisan u knjige kao jedan od najvećih i zašto mu ne želiti da bude najbolji.
Vienner
To Novak radi godinama trazi predah a lijecnik samo djaba stoji pored njega
doledolovski
Papak,nepostuje rivala nimalo,rijetki su mecevi u kojima je gubio a da nije svoje marifetluke koristio
Eduard
100% je tako. Sinoc je to uradio po ko zna koji put, u prvom setu dok je gubio hvata se za vrat, za lakat, izvodi nesto uvija se, trazi doktora itd itd. U drugom setu kad je poceo da igra odjednom nista ne boli zdrav ko dren. Sere sa tim vec odavno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.