Carreno-Busta prozvao Đokovića: Stalno traži liječničku pomoć, pa onda nastavlja normalno igrati

Carreno-Busta prozvao Đokovića: Stalno traži liječničku pomoć, pa onda nastavlja normalno igrati

A. Beganović

Prvi reket svijeta Novak Đoković u četvrtfinalu Roland Garrosa je savladao španskog tenisera Pabla Carrena-Bustu (4:6, 6:2, 6:3, 6:4).

Srbijanski teniser je tokom meča imao problema sa rukom, a u prvom setu tražio je i liječničku pomoć.

Ovakav potez nije se dopao španskom teniseru, koji je nakon meča izjavio da Đoković to radi uvijek kada gubi.

"Nije me iznenadilo što je tražio pauzu. Dobro je. To znači da on gubi, da sam dobro igrao. Uvijek to radi, dugi niz godina - zove liječnika kad gubi", rekao je Carreno-Busta.

"Posljednjih godina to radi stalno kad se na terenu pojave problemi. Ne znam, možda tada pritisak toliko utiče na njega ili mu je jednostavno potreban liječnik. Ali onda nastavlja normalno igrati. Ne znam da li ga stvarno boli ili je nešto psihološko. Pitajte ga", dodao je Španac.

Top Komentari

Eduard
100% je tako. Sinoc je to uradio po ko zna koji put, u prvom setu dok je gubio hvata se za vrat, za lakat, izvodi nesto uvija se, trazi doktora itd itd. U drugom setu kad je poceo da igra odjednom nista ne boli zdrav ko dren. Sere sa tim vec odavno
6 0
MangasColoradas
...djikanska posla.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi