26

Komentari (26)

17Vkbr
Kralju svih teniskih kraljeva, sta ces sad kazati Wilandere????
bananko
Fedex i Nadal mogu u penziju. Najveci svih vremena! Bravo Nole
WOLF20
Ljudino kapa do poda
Gvardijan
Mozemo ga voliti ili ne voliti ali covjek je toliko mentalno jak da ga bilo ko u tome nadmasiti.Tom mentalnom snagom nadomjesti i trenutke kada fizicki padne i nevjerovatno brzo se opet uzdigne.A ovaj mladic Tcicipas ce isto tako biti teniska zvijer kada stekne iskustvo i mentalnu snagu.
Gvardijan
*da ga bilo ko u tome moze nadmasiti*
realno_govoreci
Njegovu mentalnu snagu treba izucavati i prenositi na buduce generacije ali i pored toga covjek je prekokompletan igrac.
mladi_jablan
rabodimis
Svaka cast !! Sta rec drugo.. Ljudina, ustat pa spomenut..
Svojprisebi
Ljudino kralju dobri insanu i Srbendo moj
E.Car
Na stranu sve, dobar je igrač možda najveći svih vremena ali zar stvarno misliš da su srbi naj u svemu.
Svojprisebi
Ko je to rekao? Meni je drago i nek se dobro zna da pored toga sto je covjek World No1 on posjecuje Bosnu druzi se sa Muslimanima ne smeta mu nijedan covjek dobre volje pa nek se zna da je Srbin a ne genocidas jel, posto vi bosnje jedva docekate da pljujete po Srbima bez razlike jel dobar covjek ili zao; jel Srbin oma pljujte. Pa imamo i mi pravo slaviti i diciti se onim sto jesmo super sportisti i ljudi dobre volje Maksuz selam
Torres9
Piramide Visoko ,rade svoje hahaha
Zmaj19
Evo vidite kako se igra tenis a ne kao kljohara Dzumhur...
kobe24
Kakav pobjednik, kakva glava...
Boss
Opa, samo 1 GS iza Federera i Nadala. Mislim da bi iz ATP rado umirovili sve trojicu na ovom broju, ili kad budu izjednačeni.
blukalr
user1571956549
realno_govoreci
Mislim da poslije ovoga nema onoga ko moze reci da nije najbolji ikada.Mozda se pojavi nekada neko bolji ali do sada boljeg bilo nije .
@dn@n
Ne prdi, Federer no1
19zfc21
realno_govoreci
Heheh po cemu? Ostalo jos Grand slam da uzme i to je to,i sta je onda mjerilo? Dajta be,na stranu odakle je covjek ali je najbolji ikad
ghast0
Jašta neg Nole! Jedan jedini, neponovljivi!
Uranija
4sata 10min vrhunskog tenisa... bravo Noleeeee
Vienner
Stimaljka kladionicarska mafija
19zfc21
Sierra_Leone1946
Nolee majstoreee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.