Đoković dobio zanimljivu čestitku iz Hrvatske nakon osvajanja nagrade za najboljeg sportistu godine
Najbolji teniser svijeta je četvrti put osvojio prestižnu nagradu

Nisu zaboravili na podršku koju im je pružio za vrijeme SP-a u Rusiji

Đoković dobio zanimljivu čestitku iz Hrvatske nakon osvajanja nagrade za najboljeg sportistu godine

S. Pašalić

Novak Đoković je sinoć na svečanoj ceremoniji u Monte Karlu dobio nagradu za Laureusovog najboljeg sportistu godine.

Srbijanskom teniseru je ovo bio četvrti put da osvaja ovu nagradu nakon što mu je nagrada uručena 2012., 2015. i 2016. godine.

Brojne su čestitke koje su pristigle Đokoviću nakon osvajanja ove nagrade, a jedna od njih je bila i iz Hrvatske koja je imala i svog kandidata za osvajanje ove prestižne nagrade a to je bio Luka Modrić.

"Iako bi naš glas išao Luki Modriću, čestitamo zasluženom dobitniku nagrade Laureus, Novaku Đokoviću, kojeg reprezentativci Hrvatske izrazito cijene", piše u čestitci na Twitter nalogu HNS-a.

Čelni ljudi HNS-a očigledno nisu zaboravili podršku koju je Novak Đoković pružio reprezentaciji Hrvatske u završnici Svjetskog prvenstva u Rusiji pa su se odlučili da uzvrate čestitkom Srbijanskom teniseru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi