Đoković i Ivanišević nekako uhvatili "posljednji let"

Sve se dobro završilo

Đoković i Ivanišević nekako uhvatili "posljednji let"

A. Čaušević

Nakon odgađanja Indian Wellsa Novak Đoković je ostao u Los Angelesu kako bi raspravio s ATP-om šta raditi s predstojećim turnirima.

Sastanak je održan u srijedu, a Đoković je predstavljao tenisere. Danas je saopštena odluka kako se otkazuju sva takmičenja do 27. aprila, pa je srbijanski teniser morao hvatati let za Evropu.

"Posljednji dostupni let za Evropu. Od sutra nema više letova iz SAD-a u Europu i obrnuto", napisao je na društvenoj mreži Instagram Marcio Panichi.

Panichi je jedan od kondicionih trenera Đokovića. Na objavljenoj fotografiji Đoković za razliku od Gorana Ivaniševića i ostalih članova svog tima nije nosio zaštitnu masku već je obavljao telefonski razgovor.

Inače, Panichi tokom objave nije bio najbolje informisan jer je predsjednik SAD-a Donald Tramp odlučio da stopira letove iz Evrope ka SAD-u, ali ne i u drugom smjeru.

View this post on Instagram

last flight avalaible to Europe! from tomorrow no more USA ✈ Europe and viceversa

A post shared by Marco Panichi (@marco_panichi1) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti