Đoković: Igrao sam dobro u nekim dijelovima meča, ali morao sam bolje

Srbijanski teniser nakon pobjede

Đoković: Igrao sam dobro u nekim dijelovima meča, ali morao sam bolje

Srbijanski teniser Novak Đoković nije bio potpuno zadovoljan nakon sinoćnje pobjede na Mastersu u Cincinnatiju.

Nekadašnji svjetski broj 1 je u prvom meču porazio Amerikanca Stevea Johnsona sa 2:0 u setovima, ali je svjestan da je mogao odigrati i bolje ovaj meč.

"Nisam potpuno zadovoljan igrom večeras. Mislim da sam igrao dobro u pojedinim dijelovima meča, ali morao sam bolje, posebno kod meč lopti kada je trebalo da završim posao. Ali, s druge strane, uspio sam da ostanem miran i da zadržim fokus te da odigram neke dobre poene u taj brejku", rekao je Đoković pa se osvrnuo i na činjenicu da nikada nije uspio da osvoji Masters u Cincinnatiju.

"Pokušavam ovdje da pobijedim već neko vrijeme, bilo bi to lijepo. Ovdje me nije bilo tri godine. Uslovi su se malo promijenili, ali nadam se da ću uspjeti u svakom meču da odigram malo bolje i da dođem do nivoa na kojem želim biti krajem nedjelje", poručio je on.

Inače, Đoković će u narednom kolu igrati protiv Francuza Adriana Mannarina.

Top Komentari

hanson
sad igra dobro kad je opet poceo doping koristit,kad su bile pojacane doping kontrole zadnjih pola godine ni francuska salata narkicu nije pomagala
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti