Đoković: Iskreno mi je žao Šarapove

Pružio podršku

Đoković: Iskreno mi je žao Šarapove

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da mu je žao Marije Šarapove, slavne ruske teniserke koja proživljava najteže dane u karijeri.

Šarapova je prije nekoliko dana na press konferenciji objavila da je pala na doping testu na Australian Openu, gdje je bila pozitivna na meldonijum, koji je tek ove godine dospio na listu nedozvoljenih supstanaca. 

"Iskreno mi je žao Marije Šarapove. Znam je dugi niz godina i o njoj mislim sve najbolje. Suosjećam se njom u trenucima kada prolazi kroz sve ovo i želim joj da iz svega izađe jača", rekao je Đoković.

Novak Đoković je, iznenađujuće, jedna od rijetkih slavnih osoba iz teniskog svijeta koja je stala uz Mariju Šarapovu u ovim teškim trenucima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi