Đoković: Jedva čekam da se vratim na teren

Novak nestrpljiv

Đoković: Jedva čekam da se vratim na teren

Srbijanski teniser i nekadašnji prvi reket svijeta Novak Đoković uskoro se vraća na teniske terene.

Nakon šestomjesečne pauze Novak će nastupiti prvo na egzibicionom turniru u Abu Dhabiju, a nakon toga će igrati i na turniru u Dohi gdje će braniti titulu.

On je u intervju za Sport360 rekao da jedva čeka da se vrati na teren.

"Bilo mi je teško godinu i pol dana zbog problema sa laktom. Do sada nikada nisam imao operaciju i nisam doživio tako teške povrede da bih morao odsustvovati sa terena. Nikada nisam propustio neki Grand Slam i to je bila teška odluka, ali nisam imao drugog izbora", rekao je Đoković i nastavio:

"To će mi biti pouka za budućnost, jer zaista želim da izbjegnem povrede te veličine. Stvarno mi nije bilo lako odsustvovati, ali jedva čekam da se vratim", zaključio je Nole.

Podsetimo, on je posljednji meč odigrao uz četvrtfinalu Wimbledona gdje je morao predati Berychu, a zbog šestomjesečnog odsustva pao je čak na 12. poziciju ATP liste.

Top Komentari

SEIKO
IDEMO KRALJU.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti