Đoković ljut kao nikad, reket je baš nastradao

Prvi reket svijeta

Đoković ljut kao nikad, reket je baš nastradao

Srbijanski teniser Novak Đoković u ovim trenucima igra susret šesnaestine finala Mastersa u Monte Carlu protiv Nijemca Philippa Kohlschreibera, a u ovom meču mu ne ide baš onako kako je očekivao.

Prvi reket svijeta je prije mjesec dana izgubio od Nijemca u Indian Wellsu pa danas sigurno ima silni motiv da mu uzvrati, ali mu ne ide baš najbolje jer je trenutni rezultat 1:1 u setovima.

Sredinom drugog seta, u trenutku kada je Kohlschreiber napravio brejk, Đoković je svu ljutnju odlučio da iskali na reketu. Iako smo već ranije viđali nervoznog Đokovića, rijetko kada je bio baš toliko ljut da je nekoliko puta udario reketom od zemlju.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi