3

Komentari (3)

makelele
Gluposti, kad je bilo najteze, na pocetku karijere Nole je dobio ponudu da zaigra pod engleskom zastavom... da je tad prihvatio, svi financijski problemi bi nestali, ali nije pristao na to, da bi sad nakon sto je zaradio preko 100 miliona dollara sad kao mjenjao repku... totalne gluposti
Zulfikar
Sad bi mu Srbi to i oprostili, dakle nebi mu bas toliko zamjerili kao da ih je izdao na pocetku karijere. Sada je i suvise afirmisan, ostvario je sve u tenisu sto se moze ostvariti, trenutno je i dalje prvi na svijetu, tako da kada bi zaigrao za malu drzavicu Monaco u kojoj vec godinama ima prebivaliste i nebi mnogo rasrdilo Srbe.
dinass
Eto nebi bas,ne poznajes izgleda mentalitet balkanskih naroda,bio bi najveci izdajnik i sve sto je dobro uradio bi bilo zaboravljeno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti