Đoković najavio učešće u Miamiju

Nakon ekspresne eliminacije sa Indian Wellsa

Đoković najavio učešće u Miamiju

Nakon što je na Indian Wellsu senzacionalno eliminisan od Japanca Taro Daniela, Novak Đoković je najavio učešće na novom turniru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nekada prvi, a danas 13. teniser svijeta će ipak zaigrati na Mastersu u Miamiju koji se igra od 21. marta do 1. aprila, a tamo će ići kao 12. nosilac.

Ovo bi trebao biti drugi turnir na kojem će Đoković zaigrati nakon operacije lakta koju je imao prije nekoliko sedmica, a srpski teniser je čak izjavio da smatra da je možda malo i požurio sa povratkom na teren.

Novak Đoković je u Miamiju slavio šest puta, a na putu do sedme titule će mu stajati Roger Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov i drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi