Đoković: Nisam Federer,  ne znam šta mu se dopada
Bura nakon turnira u Rimu ne prestaje

Zanimljiva izjava

Đoković: Nisam Federer, ne znam šta mu se dopada

E. Dindić

Masters u Rimu je završen, ali još uvijek kruže priče kako je organizator planirao igranje mečeva pod izuzetno teškim uvjetima . 

Kiša je poremetila najviše planova organizatorima pa su tako mnogi teniseri morali da igraju dva meča u jednom danu. Novaka Đokovića su pitali tokom turnira šta bi on uradio da je morao da igra dva meča dnevno kao Roger Federer. Svakako on je ponudio zanimljiv odgovor.

"Ja nisam Federer tako da ne mogu da odgovorim na to pitanje. Ne znam šta se njemu više dopada. Lično ja volim da počnem turnir ranije, recimo u utorak. Pošto sam igrao finale turnira u Madridu, logično je da su me stavili da igramo u srijedu.", rekao je Đoković te nastavio:

"Nesreća je kada imate cijeli dan kišu na turniru. Nekada zna da pada od jutra do mraka, pa ima mnogo komplikacija. Možda je jedino moglo da se uradi tako da neki nosioci igraju i u utorak. Ali sve je to pod možda.", završio je Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi