Đoković oduševio sve: Izašao ispred zgrade i sa djecom igrao tenis

Sjajan gest prvog reketa svijeta

Đoković oduševio sve: Izašao ispred zgrade i sa djecom igrao tenis

Prvi reket svijeta Novak Đoković oduševio je sportsku javnost tako što je sinoć izašao ispred zgrade i igrao tenis sa djecom iz komšiluka. 

Popularni Nole ovih dana odmara u Beogradu a slobodnu noć iskoristio je kako bi izašao ispred zgrade i zaigrao tenis.

On je to učinio s djecom iz komšiluka, a naravno ovaj njegov potez izazvao je veliku pažnju mnogih komšija koje su ga snimale.

Djeca iz zgrade nisu mogla vjerovati da imaju priliku igrati se sa jednim od najboljih tenisera u historiji, a vjerovatno će tek kada porastu biti svjesni kakvu su čast zapravo imali.

Inače, Nole će u Novom Beogradu odmarati još nekoliko dana, a naredni turnir koji ga očekuje je onaj u Dubajiu koji se igra od 24. februara.

Đoković je na fantastičan način započeo sezonu jer je na Australian Openu osvojio svoj 17. Grand Slam turnir.

Top Komentari

yossarian
Kapa dolje, majstore.
2 3
PeppermintSA
Institucija od čovjeka i sportiste
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi