Đoković otkrio plan: Učinit ću sve da se domognem prvog mjesta

Srbijanski teniser

Đoković otkrio plan: Učinit ću sve da se domognem prvog mjesta

Srbijanski teniser Novak Đoković danas se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Shanghaiju nakon što je porazio Italijana Marca Cecchinata sa 2:0 u setovima. 

Nakon meča popularni Nole je otkrio kako mu je plan do kraja sezone da se domogne prve pozicije.

"Veoma sam zadovoljan na koji način serviram u prva dva meča na turniru, što je vrlo važno. Činio sam protiv Cecchinata sve kako bih odigrao još jedan poen i bio sam agresivan kada je trebalo da budem. Drugi set je bio savršen, zaista. Sretan sam što se meč završio tako kako se završio", rekao je Đoković i otkrio cilj do kraja sezone.

"Učinit ću sve što je u mojoj moći da se domognem prvog mjesta. To je vjerovatno najveći cilj do kraja sezone", rekao je Nole.

Podsjetimo, on će u četvrtini finala Mastersa u Shanghaiju igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Top Komentari

Mr.Balboa
Pazi da se ne okliznes gdje?
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi