Đoković: Perfektan meč, osjećaj je fantastičan

Novak nakon titule u Dohi

Đoković: Perfektan meč, osjećaj je fantastičan

Srbijanski teniser i prvi reket svijeta Novak Đoković današnjom pobjedom protiv Nadala osvojio je prvi turnir ove sezone.

On je Španca pobijedio rezultatom 6:1, 6:2, a nakon meča bio je i više nego zadovoljan svojom partijom.

"Način na koji sam igrao danas daje mi veliko samopouzdanje za nastavak sezone. Ova pobjeda je još veća kada se zna da sam pobijedio velikog tenisera kao što je Rafael Nadal", rekao je Đoković i dodao:

"Mislim da sam igrao perfektan tenis. Skoro svaki udarac sam pogodio kako sam htio. Ponavljam, ova pobjeda mi daje veliko samopouzdanje za nastavak sezone".

Ovo je Đokoviću i Nadalu bio samo pripremni turnir za prvi Grand Slam sezone Australian Open na kojem će Đoković braniti titulu osvojenu prošle sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi