Đoković rasturio izazov, Federer ne smije: Mirka je stidljiva...

Odgovorio na Twitteru

Đoković rasturio izazov, Federer ne smije: Mirka je stidljiva...

Ovih dana među teniserima je vrlo popularan izazov koji je osmislio Andy Murray.

Britanac je izazvao brojne kolege da sa svojom ljepšom polovinom odrade '100 volley challenge', tačnije da bez prestanka razmjenjuju udarce reketom, a da lopta pritom ne padne na pod.

Izazovu su se među prvima odazvali Đokovići, koji su to riješili bez problema i sa dječijim reketom, ali na videozapis Rogera Federera ćemo se načekati.

Njega su na društvenim mrežama pitali kada će da odgovori na izazov, na što je on kazao da ne vjeruje da će se to desiti, a razlog je njegova supruga Mirka.

"Sigurno bi i ona odgovorila izazovu, ali je stidljiva na društvenim mrežama", napisao je Federer.

I Mirka se u prošlosti bavila tenisom. Danas je u potpunosti posvećena porodici i izbjegava da daje bilo kakve intervjue.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi