9

Komentari (9)

AlphaStrong
Hooruk
Imali iko da malo prodrma kavez brabonjka mutljavine da cujemo koju pametnu od njega.
glumac89
ako je povrijedjen nije trebao ni igrat,ovo sto on radi kad god ne ide nije u duhu tenisa
yossarian
Ne dozvoljavaš mogućnost da se stanje pogoršalo tokom meča? Nemamo pojma koliko profesionalaca u svim sportovima igra mečeve pod injekcijama. Osim toga, ne vidim toliko kritika na račun npr. Nadala koji najčešće predaje mečeve u trolistu najboljih svih vremena (Federer-Nadal-Đoković).
realno_govoreci
Yossarian Jedno je se predati i otici i sutiti a drugo je se predati i govoriti o povredana. Novak je sigurno jedan od najboljih ikada to niko osporiti ne moze ali ako ne ide onda ne ide,to se misli i na povrede.Ako si povrijedjen nemoj igrati i to je to.
yossarian
Ne bi predao da je vodio, profesionalci ne predaju mečeve tako lako. Ali zašto nastaviti meč kad imaš bolove i očito su ti male šanse za pobjedu? I ako pobijediš, po koju cijenu? Da rizikuješ ozbiljnu povredu? Đoković je na konferenciji gospodski odbio da priča o povredi, ne traži opravdanje, čestita Vavrinki i to je to. Primitivci su zviždali Đokoviću nakon predaje, a zbog iste stvari (predaje meča DelPotru) u polufinalu prošle godine pljeskali su Nadalu.
eye of the tiger
Cim igra lose predaje zbog povrede.Sada ce svaki drugi mec predavati zbog navodnih "povreda", jer ne do Bog da ga neko pobjedi.
Svojprisebi
isti kurac ha predo ha izgubio
Svojprisebi
sigurno ne bi predao da je vodio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.