Đoković: Urlik za moj sport, moju suprugu, djecu i moj narod

Novak se oglasio na Instagramu nakon plasmana u finale US Opena

Đoković: Urlik za moj sport, moju suprugu, djecu i moj narod

Novak Đoković igra u sjajnoj formi, a sinoć je u polufinalu US Opena lagano "preslušao" Nishikorija sa 3:0 setovima i izborio finale prestićnog Grand Slama.

Biće do osmo finale US Opena u Đokovićevoj karijeri, a za titulu u New Yorku će se boriti sa Juan Martinom del Potrom, koji je prije devet godina osvajao ovaj turnir.

Nakon što je efektno završio meč protiv Nishikorija, Novak je glasno proslavio pobjedu na terenu, a sada se oglasio i na Instagramu porukom: "Urlik za moj sport, moju ženu i djecu, moju čitavu familiju i moj narod. Volim vas sve. Dobar je osjećaj vratiti se".

Finalni meč US Opena između Đokovića i Del Potra je na rasporedu sutra od 22:00 sati.

Top Komentari

Mr.Balboa
Dohakace I tebi neko,samo polako,bas si se previse uzdigaio folirantu obicni cccc....
5 16
Conor Mc Gregor
Slomice ga delpo u finalu
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi