Đoković zbog Zvezde mijenja planove oko US Opena

Popularni Nole ne propušta mečeve voljenog kluba

Đoković zbog Zvezde mijenja planove oko US Opena

S. Grebović

Fudbalere Crvene zvezde večeras od 21 sat očekuje revanš susret playoffa za plasman u Ligu prvaka protiv švicarskog Young Boysa.

Prvi reket svijeta Novak Đoković bio je siguran u prvom kolu posljednjeg Grand Slama sezone, US Opena, jer je lagano savladao Carballes Baena sa 3:0 po setovima. Sutra ga u drugom kolu očekuje duel sa Argentincem Juanom Londerom koji je na startu bio bolji Sama Querreya rezultatom 3:1.

Srbijanski teniser zakazao je za danas trening u 15 sati po vremenu u New Yorku, a kada je shvatio da je to zapravo 21 sat po srednjeevropskom vremenu, nije imao dilemu šta da radi.

"Naravno da ću gledati meč Zvezde. Rezervisali smo teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomjeriti trening. Ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda je bolje da treniram prije same utakmice, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće...", izjavio je popularni Nole koji nikada nije krio svoje simpatije prema Crvenoj zvezdi.

Top Komentari

eye of the tiger
Cetnik kao i svi oni, samo sto to vjesto krije jer pati za tim da ga svi vole
6 3
Aldin Neki
Bitno je da se ovi sa portala uvlače vlasima.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi