)
Đokovića oduševili navijači: Zbog vas je ovaj turnir poseban
Bolji od Kevina Andersona

Sjajan egzibicioni meč

Đokovića oduševili navijači: Zbog vas je ovaj turnir poseban

Samir Mlaćo

Novak Đoković je u finalu egzibicionog turnira u Mubadalu pobijedio Kevina Andersona. 

Srbijanski teniser je slavio 2:1 u setovima, a bilo je veoma napeto u Abu Dhabiju. Istakao je da je meč i pored toga što je bio egzibicioni odigran na visokom nivou.

"Bio sam iscrpljen, a Anderson igra odličan tenis u zadnje vrijeme. Nismo očekivali da čemo igrati dva i pol sat. Ipak, bilo je sjajno, najbolje moguće za početak nove sezone", kazao je Đoković nakon meča.

Pohvalio je publiku koja je svaki potez nagrađivala aplauzima.

"Zaista je bilo sjajno. Volim vas ljudi. Zbog vas je ovaj turnir veoma poseban za nas, uvijek vas ima puno i nadam se da smo vas zabavili i da ste uživali u kvalitetnom tenisu. Nadam se da se vidimo i naredne godine", jasan je bio popularni Nole.

Đoković će novu sezonu otvoriti duelom protiv najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura na ATP turniru u Dohi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi