Donna Vekić priredila šou na bazenu, pa zapjevala hit Vesne Pisarović

Hrvatska teniserka zna da uživa

Donna Vekić priredila šou na bazenu, pa zapjevala hit Vesne Pisarović

Edmir Škorić

Nakon što je u sezoni 2023. oduševila na nekoliko turnira, hrvatska teniserka Donna Vekić (27 godina) priredila je show u bazenu.

Donna Vekić je s hrvatskom reprezentacijom osvojila turnir u Monterreyu (Meksiko), na takmičenju Hopman Cup, ali i igrala finale u Berlinu. Dakle, Donna ima sve razloge za slavlje.

22. igračica svijeta uživala je proteklih dana u zasluženom odmoru, a na društvenim mrežama podijelila je nekoliko snimaka dok se opuštala na bazenu.

Imala je potrebu da razbije monotoniju i hrabro skoči u vodu da se rashladi, a sve je popratila sa simpatičnim povikom kada je već izronila.

Nakon što je objavila video ronjenja u bazen, Vekić se vratila s još jednom sočnom snimkom koju je dijelila sa svojim fanovima.

Uživala je u suncu dok je pjevala stari hit njene omiljene pjevačice Vesne Pisarović.

Oglasi

S obzirom na to kako je igrala i kakvu je sezonu imala, zaslužila je da sada jedan period u potpunosti uživa i da se potpuno odmori od tenisa i sportskih aktivnosti.

No, odmor će za Hrvaticu brzo završiti, budući da već za dva dana nastupa na turniru u Montrealu. Njena prva rivalka bit će 50. igračica svijeta, Jasmine Paolini iz Italije.

Posljednji nastup lijepa Donna imala je krajem jula, kada je u Hamburgu poražena od Australke Storm Hunter. Bilo je to na početku turnira, ali tamo je ionako stigla umorna jer je prije toga osvojila Hofmann Cup sa svojom reprezentacijom.