Drama protiv Fritza donijela i probleme: Neizvjestan nastup Novaka Đokovića u 4. kolu AO
Foto: EPA

Sumnja na puknuće mišića

Drama protiv Fritza donijela i probleme: Neizvjestan nastup Novaka Đokovića u 4. kolu AO

Novak Đoković je, čini se, skupo platio pobjedu u 3. kolu Australian Opena nad američkim igračem Taylorom Fritzom.

Prvi igrač svijeta pobijedio Fritza  sa 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2 i plasirao se u osminu finala Australian Opena, ali to je čini se ostavilo velike posljedice.

"Nisam se mogao kretati, rotirati, jedino sam mogao servirati. Znao sam da mi je jedino šansa da dobro serviram. U petom setu mi je bilo bolje, ali sad se ne osjećam tako. Čudan je osjećaj, mislim da je pukao mišić i ne znam da li ću igrati za dva dana", rekao je Barbari Schet i Matsu Wilanderu u njihovoj emisiji na Eurosportu.

U jednom trenutku organizatori turnira ispraznili su tribine. Naime, vlada savezne države Victorije objavila je ranije da točno u ponoć na snagu stupa petodnevni lockdown pa je meč prekinuti kako bi svi gledatelji na vrijeme mogli doći kućama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi