Džumhur otkazao nastup u Budimpešti zbog bolova u trbušnom zidu

Nije htio ništa rizikovati

Džumhur otkazao nastup u Budimpešti zbog bolova u trbušnom zidu

Endin Čaušević

Bh. teniser Damir Džumhur danas je trebao nastupiti u prvom kolu ATP turnira u Budimpešti.

Džumhur je u prvom kolu trebao odmjeriti snage protiv Pierre-Hufues Herberta, ali je pred početak meča odlučio da otkaže nastup čime je Hebert bez borbe prošao dalje.

Bh. teniser ima dosta problema s povredama ove sezone zbog koje je već u dva navrata predavao mečeve. Ipak, ovaj put nije ništa htio rizikovati i otkazao je nastup u Budimpešti.

Džumhur je izjavio daima bol u trbušnom zidu i da nije htio rizikovati ništa pred nastup na turniru u Madridu.

"Osjećam bol u trbušnom zidu i nisam još spreman da rizikujem sa nastupom. Previše je rizično, jer samo mogu pogoršati situaciju i zbog toga sam otkazao nastup. Nadam se da ću uskoro biti spreman za igru, pa ću naredne dvije sedmice posvetiti potpunom oporavku, kako bih bio spreman za Madrid”, kazao je Džumhur.

Top Komentari

Haroni
Rialda mu prouzrokovala bruh. Mozda je vrijeme da se povučes sa teniskih terena i okrenes estradi
2 0
Nany
Boli ga stomak -drka previše !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti