8

Komentari (8)

Boby
Bravo Damire super si odigrao turnir.
rabodimis
562.815 eura nagradni fond XD ili 10 godina nagrada za sampiona BiH-a u fudbalu ili 40 godina nagrada za sampiona u kosarci ili 150 godina za samipiona rukometa, 240 godina odbojke.... Samo nek je posteno, po tom smo poznati.. Jel ovo sad dodik pored kosarkaskog, fudbalskog ima i tenis klub ? XD
Chelsea1
Hoce li ovaj dzumbur ikad ista osvojiti
E.Car
Osvajao je turnire u St.Petersburgu i Moskvi čini mi se.
Chelsea1
Zalosno bgm kakve je mogucnosti imao a i talenat kojeg nije iskoristio nikako
Drakula
Propalica strumfovska
Teniski spektakl u Bosni i Hercegovini!! Dodik na Aparatima
E.Car
Pa ovo je dodikov projekt čak ga je nazvao srpska open koliko god to nama smetalo to je istina. Čovjek je izdvojio pare i uradio dobar posao. A mi u Sarajevu ne možemo ni chalenger organizovati jer pare trebaju za nešto "preče". Doduše ovaj turnir je trebao da se igra u Beogradu i zbog "nekog" razloga nisu bili u mogućnosti to organizovati i šumska se ponudila kao zdraviji dio BiH da to odradi!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.