Džumhur stručnom štabu: "Ništa bravo, gledaj i to je to..."

Bh. teniser poražen danas od Monfilsa

Džumhur stručnom štabu: "Ništa bravo, gledaj i to je to..."

Bh. teniser Damir Džumhur zaustavljen je danas u četvrtfinalu ATP turnira u Rotterdamu.

Džumhur je imao odličnu priliku da se revanšira Gaelu Monfilsu za uvjerljiv poraz na Australian Openu, međutim na kraju je, nakon nešto više od sat vremena igre, ponovo poražen od Francuza.

Tome je uveliko prethodila i povreda, zbog koje je Džumhur u jednom trenutku meča svom stručnom štabu rekao kako ne može više i da su bolovi preveliki, a bila je prisutna i velika nervoza.

U šestom gemu drugog seta se okrenuo prema svom stručnom štabu i rekao da mu ništa ne govore...

"Ništa bravo, ni ne bravo, samo gledaj i to je to", rekao je Džumhur.

Pogledajte...

Top Komentari

Bosnian King1
On pun seljackih ispada,
3 0
GMOKokosh
Damir dovoljno radi za promociju domovine...iz ovakve drzave uopste igrati na ovakvim turnirima je podvig, i biti medju top 50...kapa dole majstore (iako si zeljovac) :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi