Džumhur u Splitu poludio na sudiju: Koji ku*ac igramo na ovom terenu?

Doživio je neočekivan poraz

Džumhur u Splitu poludio na sudiju: Koji ku*ac igramo na ovom terenu?

S. Mlaćo

Šokantan poraz doživio je jučer bh. teniser Damir Džumhur na challengeru u Splitu protiv Brazilca Pedra Sakamota.

Bilo je 6:1, 6:4, a Džumhur je bio nervozan tokom cijelog meča. Žalio se i na teren, da bi mu sudija u jednom trenutku kazao da ga razumije.

Bh. teniser je tada potpuno izgubio živce.

"Pa što igramo koji ku*ac onda!? Dvadeseti put padam. Što, ne znam da se krećem odjednom? Dvadeset godina igram i sad ne znam da se krećem!", ljutito je kazao Damir.

Raspravila se nastavila, pa je Džumhur opet ponovio da se na takvom terenu ne može igrati, a sudiju je upitao i to da li je on ikada igrao tenis.

"Jesam i igram ga i dalje", kazao mu je navedeni.

Na riječi sudije da za psovanje mora dati opomenu, žestoko je odgovorio.

"Ma, daj mi opomenu, boli me kurac. Znam da ćeš mi je dati. Nisam od tebe očekivao ništa pametnije. Ovaj poen trebam dobiti, čovječe, a slomim nogu i trebam da budem miran. A ti mi govoriš kako je teren dobar i da se može igrati", govorio je Džumhur

[facebook]https://www.facebook.com/1728739980689164/videos/2713490442241820[/facebook]

Promo

Top Komentari

GigantMostarski
Seljacina koji je toliko mečeva prodo da je to strašno
10 4
Trpim
Tvoja karijera je završena. Traži sebi kakav poso u sloveniji.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi