6

Komentari (6)

Lud
Bio musliman, katolik, pravoslavac, jevrej ili vanzemaljac... Ovo je klasični papanluk... I SRAMOTA za svakog ozbiljnog sportistu... Da vidim kad ce ovo napraviti Amel Tuka... Ma NIKAD!!!
Lud
Kad ce ovo napraviti Nadal, Federer, Messi itd. NIKAD!!! Svi oni poiju nije to problem... Problem je javno objavljivanje... Klasični papanluk...
Chupy
Uz Šampanjac a ramazan! Majmun neodgojeni, nevaspitani, nekulturni!
Sida
Majmun mu kaže
realno_govoreci
Nekada davno u zdravim vremenima ovo bi bilo sramota za pojedinca i cijelu porodicu. Od stida bi se dugo vremena crvenili ulicama ali danas je ovo izgleda neki " bolesni" trend. Ali sta ocekivati od osobe koja za sebe kaze da bije musliman. Ova sramota se drzi za sebe i nadati se da nikada ne izadje u javnost ali ovom balavcu izgleda to je ponos. Bruka i sramota!!!
Sida
Znači svi koji nisu muslimani treba da se srame, živi svoj život i pusti momka da zivi kako zeli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.