Džumhur uz muziku i šampanjac proslavio 26. rođendan

Veliko slavlje bh. tenisera

Džumhur uz muziku i šampanjac proslavio 26. rođendan

Endin Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur početkom sedmice završio je nastup na turniru u Rimu nakon poraza od Rafaela Nadala.

Džumhur se trenutno nalazi u Beogradu gdje se priprema za Roland Garros koji počinje za nekoliko dana. Ipak, i pored žestokih treninga Džumhur je našao vremena da se opusti i zabavi u društvu svojih prijatelja.

Naime, bh. teniser danas slavi svoj 26. rođendan, a sinoć je uz muziku i šampanjac proslavio rođendan, a preko na svom Instagram profilu je sa fanovima podijeli dio sinoćnje atmosfere.

Top Komentari

realno_govoreci
Nekada davno u zdravim vremenima ovo bi bilo sramota za pojedinca i cijelu porodicu. Od stida bi se dugo vremena crvenili ulicama ali danas je ovo izgleda neki " bolesni" trend. Ali sta ocekivati od osobe koja za sebe kaze da bije musliman. Ova sramota se drzi za sebe i nadati se da nikada ne izadje u javnost ali ovom balavcu izgleda to je ponos. Bruka i sramota!!!
17 5
Chupy
Uz Šampanjac a ramazan! Majmun neodgojeni, nevaspitani, nekulturni!
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi