7

Komentari (7)

Sadko
Njegov krajnji domet ce biti drugo kolo kvalifikacija
user1583752673
Bravo za Dzumhura, nego nesto imam da kazem za Novaka Djokovica i njegovog oca. Otac Novaka Đokovića razočaran usvajanjem rezolucije o Srebrenici: Što nije uradila ni BiH, uradila je moja Crna Gora, za mene poraz "To je za mene poraz ogroman, (poraz) i mene i svih Srba u celom svetu", istakao je on govoreći o Rezoluciji o Srebrenici koja je usvojena u Skupštini Crne Gore." Kakav otac, takav i sin zvani Novak Djokovic. Sin mu je isti takav, jabuka pod jabukom pada, nece iver daleko od klade. Sin mu je reklamirao rakiju pod imenom "Draza" Kakav otac takav sin. A vi i dalje budite obozavatelji Novaka Djokovica, neka sportsportba i dalje drzi fotografiju Novaka i Hanke dvije godine na svojoj stranici. Neka Semir Osmanagić i dalje zove Novaka u visokom da pune svoje baterije pred vazan teniski turnir. E pa ne znam da li je Novaka sramota da dolazi i dalje u Visoko. E pa Bošnjo kad ces doci pameti. Novak Djokovic je veliki cetalj, a vi i dalje divite se Novaku.
bk123
@bk123, Prije bi rekao da si ti puko budalo jedna pogledaj koliko si minusa dobio, onaj jedan minus ili crveni sto sam dobio garant da si to ti dodijelio meni na komentar. Ovo sto sam napisao u komentaru potpuno je istina za oca Novaka Djokovica, da li si i ti jedan od njih koji negira genocid u Srebrenici, kao sto je to slucaj sa ocem Novaka Djokovica.
Sadko
Totalno si upravu, tesko mi dolazimo pameti, cak nekad ni poslije genocida
Tas14
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.