4

Komentari (4)

Joe17
Mamicu Vam UKR, prodali ste se amerima i imate najvecu podrsku ikada, i jos miješate politiku sa sportom, fuj gadovi jedni. Da su nama toliko pomagali rat bi se brzo zavrsio, iskreno smuci mi se sve vise oko ove UKR.
Joe17
Pa bitno je da si ti pametnjakovic i psujes mi mater, znaci vise od zivotinje imam respekta nego za takve kao sto si ti. Nastavi samo tako al ja ti nikad necu psovati jer za razliku od tebe sam kulturan, a ti si jadnik i zao mi je takvih kao sto si ti. ?
Joe17
Svaka ti cast, em nisam rusofil a jos manje za UKR. Nego me nervira sve vise oko njih jer su se prodali amerima. A ti ocigledno imas problem neki sa sobom, hajde do najblize psihijatrije, vjeruj ne bi ti skodilo. Izgleda da nemas zivota tj jadnik i to malo zesci, i zbog toga mi te bas zao. ?
Joe17
Hahahahahahah, de mi reci kako je u psihijatriji? Izgleda da ti nista ne pomaze, hajde imat ces i ti mozga kad tad. :*
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.