Slavna manekenka bez grudnjaka stigla na tribinu da vidi Balkanca i nije mogla da se nagleda!

Nije moglo bez nje

Slavna manekenka bez grudnjaka stigla na tribinu da vidi Balkanca i nije mogla da se nagleda!

Admin Čaušević

Postoje sportski događaji za koje se traži karta više. To je slučaj posebno sa velikim finalima pa i oni koji baš i ne prate toliko spor nastoje da sve isprate sa lica mjesta pa se na tribinama mogu vidjeti poznata lica iz show bizza, manekenstva, kinematografije i slično...

Kada je vidjela šta radi slavna manekenka jednostavno nije mogla sakriti svoje odušvljenje izdanjem čudesnog Balkanca koji je po ko zna koji put pokazao zašto se smatra najboljim ikad.

Novak Đoković je u nedjelju navečer bez većih problema možda i mnogo lakše od očekivanog u finalu US Opena sa 3:0 u setovima pobijedio Daniila Medvedeva.

Među brojnim poznatim licima na tribinama jedno je privuklo posebnu pažnju, riječ je o 32-godišnjoj slavnoj manekenki i zaštitnom licu magazine Vogue, Emily Ratajkowski.

Ratajkowski se pobrinula da izgleda zaista impresivno. Na meč je došla bez grunjdaka u sivoj suknjici te dugim čizmama, a u njenom društvu je bio Justin Theroux.

Oglasi

Poznata manekenka je u nekoliko navrata zaista ostala impresionirana s onim što Đoković pokazuje na terenu što potvđuju i njene reakcije čuđenja.

Već na prvu je bilo vidljivo kako je Amerikanka uživala u meču te da se definitivno nije pokajala što je došla na meč i ispratiti popularnog Noleta kako osvaja 24. Grand Slam.

Pažnju britanskih i američkih medija je privuklo i to da je Ratajkowski bila u društvu bivšeg partnera itekako poznate glumice Jennifer Aniston.

Ratajkowski i Theroux su dijelili šokove, razočarenja te uzbuđenja tokom meča te su se probudile glasine o njihovoj mogućoj vezi.

Inače, slavna manekenka kao da je u posljednje vrijeme zaboravila osjećaj kako je nositi grudnjak jer se i u subotu prilikom šetnje pojavila samo u majici bez donjeg veša.

Da se Ratajkowski voli pojavljivati na sportskim događajima nije iznenađenje pošto zna biti i čest gost na mečevima LA Lakersa u Stappless centru, a poznato je i to da je navijačica Juventusa.

Top Komentari

HamzaVojvoda
@AlphaStrong evo causu se digo opet trazi te kaze svejedno jel tvoja il zenina guza causu svejeno
0 1
zvonilix
Osim što je manekenka ,glumila je u par filmova A produkcije !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije