Đoković čestitao Medvedevoj supruzi godišnjicu i našalio se, a ona ga "ubila" hladnim pogledom

Nije ju oduševio

Đoković čestitao Medvedevoj supruzi godišnjicu i našalio se, a ona ga "ubila" hladnim pogledom

Endin Čaušević

Novak Đoković sinoć je u finalu US Opena pobijedio Daniila Medvedeva sa 3:0 i nastavio dominaciju u svijetu tenisa. I nakon meča bilo je zanimljivo, a Đoković se tokom izjave našalio sa svojim protivnikom i poslao je poruku njegovoj supruzi koja time baš i nije bila oduševljena što su kamere i snimile.

Đoković je briljirao u sinoćnjem finalu u New Yorku i nije dopustio ruskom teniseru ni da osvoji set, a ne da napravi još nešto ozbiljnije.

Za srbijanskog tenisera ovo je bila 24. Grand Slam titula u karijeri što je zaista impresivno, a do nje je došao jer je Medvedeva "pomeo" u sinoćnjem finalu pobjedom sa 3:0 u setovima.

I nakon meča je bilo veoma zanimljivo dok su Đoković i Medvedev davali izjave. Rus je otrko da on i njegova supruga slave godišnjicu i da mu je žao što to nije mogao da kruniše pobjedom, a na to sve nadovezao se kasnije i Đoković.

Đoković je odlučio da čestita Medvedevu i njegovoj supruzi godišnjicu i uz to da se još našali čime ona čini se nije bila previše sretna.

Oglasi

"Molim vas nemojte ovo pogrešno shvatiti. Sretna godišnjica tvojoj ženi. Žao mi je, ali to kažem zaista iz srca. Da sam znao da vam je danas godišnjica možda, znaš, rezultat...", rekao je Đoković nakon čega su se on i Medvedev nasmijali.

Kamera je potom prikazala i suprugu ruskog tenisera u koju su svi gledali u tom trenutku, te se ona "kiselo" nasmijala, ali bilo je vidljivo da nije oduševljena s onim što je Đoković rekao.

Njoj je poraz teško pao što se moglo vidjeti i po reakcijama svaki put kada bi je kamera pokazala, te očito nije bila baš spremna za takvu Đokovićevu šalu.

Novak i Daniil su veoma dobri prijatelji zbog čega Rus nije zamjerio Srbinu zbog takve šale i nasmijao se, dok je s njegovom suprugom situacija bila nešto drugačija.

Top Komentari

antiTrojkas
Novak ima Albanske krvi,DA!Ali to je bilo"davno" ,ima preko 50 godina.Znaci za Srbe je to "davno".Ali nije davno ako je tamo neka Srbkinja dala pic** nekom Turskom agi,za komad zemlje ,pa mu rodila nasljednike I sada,500 godina iza,nasljednici te neke babe trebaju da se vrate"u veru pradedova".Po cemu??I nakon 500 godina!?Naravno,po VAMA.A Novakova(ja cetaljima ne tepam i meni nije "Nole" kao ovim komunjarskim bijednicima sa SS BA) krv je polualbanska.I trebace VJEKOVI da mu krv postane barem 51%"srbska",jer se geni ne mjenjaju tako lahko . Zato preko 92% Srba ima Turske gene i dan danas,500 godina poslije...tako da ce i Novak jos dugo biti polualbanac .Nista nova za ljude kojima LAZ nije osnovna drzavno-drudtvena karakteristika.
2 4
mrkva
Koliko jos vijesti o Djokovicu?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti