Emotivna poruka Fatme iz Novog Pazara upućena Noletu odjeknula regionom!

Mlada srbijanska teniserka

Emotivna poruka Fatme iz Novog Pazara upućena Noletu odjeknula regionom!

Prvi teniser svijeta Novak Đoković jučer je donirao 80.000 KM Novom Pazaru kako bi pomogao u borbi protiv virusa Covid 19, a to je izuzetno dirnulo mladu srbijansku teniserku Fatmu Idrizović. 

Fatma (15), koja je inače iz Novog Pazara, odlučila je da se zahvali Noletu vrlo emotivnom porukom koja je odjeknula regionom.

"Hvala svjetlosti naša, naš Novače! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrijednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svjedoci i koju trenutno živimo prijeti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kada smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio vjeru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja", poručila je Fatma i dodala: 

"Hvala Novače, veliko i vječno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Vječno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vjekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svjetlosti naša!"

Inače, Fatma je velika nada srbijanskog ženskog tenisa jer je višestruka šampionka ove zemlje i sa svojih 15 godina već je članica Fed Cup reprezentacije.

Top Komentari

BobPaisley
...Fatma je glupa malo je reci...drzava Srbija je bila duzna da vam pomogne,a oni su vas ostavili da pomrete dole,plus su odbili i tim doktora iz BiH koji smo htjeli da posaljemo da vam pomognu...i sad ovog velicaju dole jer je donirao neku sicu...da ste pametni trazili bi referendum o otcjepljenju kao sto to ovdje Dodik radi,a umjesto toga ste glasali za tog istog Vucica koji vam je namjerno uskratio pomoc kako bi vas sto vise pomrlo.
16 13
decakk
Pretjera mala vala bass...
15 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti