Federer pregazio Krajinovića za 59 minuta

Švicarac i više nego siguran

Federer pregazio Krajinovića za 59 minuta

Najbolji teniser svijeta Roger Federer nije imao nikakvih problema u duelu 1/16 finala Indian Wellsa protiv Filipa Krajinovića iz Srbije, kojeg je savladao za manje od jednog sata igre.

Federer je slavio sa 2:0, a po setovima je bilo 6:2 i 6:1. Meč je trajao ukupno 59 minuta, a svakako se očekivao malo jači otpor Krajinovića koji je 28. igrač svijeta. Legendarni Švicarac će se u 1/8 finala sastati sa Chardyjem.

U 2018. godini, Federer je odigrao 18 mečeva i impresivno djeluje podatak da je pobijedio u svakom od njih.

Od ostalih rezultata današnjeg programa vrijedi istaći pobjede Del Potra nad De Minaurom 2:0, Socka nad Fabianom 2:0, Raonića nad Auger-Aliassimeom 2:0, Ćilića nad Fucsovicsom 2:0...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi