Dosta bure nakon polufinalnog meča u O2 areni

Federer: Zverevu ništa ne mogu da zamjerim, čak je hrabro reagovao

5

Komentari (5)

izvoristine
Prdohan stari nafikso se dopinga pa mu i to vise ne pomaze da se nosi sa mladim igracima. Hajde u penziju proso je voz ne brukaj se. Dzaba ti plac i nikad dosta. Halapljiv si ko niko dosta te je vise.
Mr.Balboa
Ma sto bih se dopingovao,nije to igrac bilo kakav,al jednostavno dok je bio mladji nije bio bas ozbiljan od 29do 32,I upravo je tu mnogo izgubio ,jer mogao je imati u tom periodu 10 titula vise,mislim na velike titule!!!
arca
glup si za medalje
Mr.Balboa
Izgleda da mi Bosanci nismo realni ljudi,jer sada kada je Roger izgubio mnogi misle zverev moze dobiti djokovica!Ajde I to da vidimo veceras,a nebudem li upravu,ja licno necu ostavit komentar narednih 6mj,sacekajmo da zverev pokaze sta moze on to napravit protiv djokovica cccc!!!
Mr.Balboa
Ma bitno je da ti neces imati sansu sada osvojiti ovaj veliki turnir,I sam si kriv za to,jer ne igras uopste na dobrom nivou kao prosle godine,a mali Zverev je talenat samo sto nije jos sazrio za ovakve meceve protiv djoke!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti