"Fina" londonska publika: Zverev skoro plakao, pa ovo stvarno nije zaslužio!
Talentovani Nijemac je u dva seta pobijedio Rogera Federera i za titulu na posljednjem Mastersu u sezoni borit će se protiv Novaka Đokovića ili Kevina Andersona

Rogerovi fanovi ga izviždali

"Fina" londonska publika: Zverev skoro plakao, pa ovo stvarno nije zaslužio!

Edmir Škorić

Njemački teniser Alexander Zverev danas je pokazao zašto ga, između ostalog, nazivaju nasljednikom Rogera Federera.

Upravo je Federera pobijedio u prvom polufinalu Završnog mastersa u Londonu, pošto je bilo 7:5, 7:6 poslije sat i 36 minuta igre.

Sada u finalu čeka ili Novaka Đokovića ili Kevina Andersona, ali prilikom davanja izjave o pobjedi nad Rogerom, Zverev je dobio brojne zvižduke, što ga je skoro rasplakalo.

Nesportski potez navijača u Londonskoj O2 areni šokirao je mladog Nijemca, koji definitivno nije zaslužio ovakav tretman, bez obzira što je Roger Federer tip kojeg publika obožava.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma goni se sa tvojim izvinjenjem,pa sta ces to napravit protiv djoke,ma apsolutno nista,razbit ce te djoko lagano u finalu!!!
6 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi