Fognini priznao da je krao opremu s teniskih turnira

Od njega nas ništa ne čudi

Fognini priznao da je krao opremu s teniskih turnira

Bračni par Fabio Fognini - Flavia Pennetta gostovao je u serijalu 'Tennis United' i tom prilikom otkrio neke zanimljive detalje.

Svjetski poznati teniser i teniserka odgovarali su na neka vrlo škakljiva pitanja, a jedno od njih je bilo sljedeće: Da li ste ikada krali opremu s teniskih turnira?

Fognini je bio sasvim iskren:

"Lako pitanje. Jesam, krao sam opremu poput elastične trake za zagrijavanje", kazao je Italijan, a Flavija je također dala potvrdan odgovor.

Jedno od pitanja također je bilo da li su ikada ušli u meč bez zagrijavanja. To je Flavia prešutjela, a Fabio ponovo bio iskren i klimnuo glavom.

Inače, za Fogninija ne čude ovakve stvari obzirom da je i na terenu vrlo nestašan i nerijetko se ponaša kao pravi buntovnik.

Njih dvoje su u vezi od 2014. godine, a u braku od 2016.

Top Komentari

Maximilian
Itekako je čudno jer dolazi iz bogate porodice a krađe ili "krađe"... Na Australia Openu svi "kradu" peškire npr. pa i Federer.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi