Izazovna djevojka izbezumljena: Ni sama ne vjeruje šta gleda i čemu svjedoči, sve zbog njenog dečka

Snimak je postao viralan

Izazovna djevojka izbezumljena: Ni sama ne vjeruje šta gleda i čemu svjedoči, sve zbog njenog dečka

Admin Čaušević

Počela je teniska sezona u SAD-u što znači i da je izdanje posljednjeg ovogodišnjeg Grand Slama sve bliže, US Open će se igrati od 28. augusta do 10. septembra, a na tribinama tenskih stadiona u New Yorku se očekuju brojne atraktivne dame.

US Open je tradicionalno najiščekivaniji teniski godišnji događaj u SAD-u te mamac za publiku među kojim su vrlo često lijepe i atraktivne djevojke.

S obzirom na važnost turnira u centralnim ložama obično sjede i djevojke tenisera, a jedan od glavnih, ako ne i najveći adut domaćina bit će Frances Tiafoe.

Ovaj 25-godišnjak je trenutno deseti teniser na ATP listi i Amerikanci se nadaju da će uspjeti doći do same završnice kao prošle godine kada je igrao polufinale.

Na putu do polufinala Tiafoe je uspio pobijediti Rafaela Nadala što se smatra njegovom najvećom pobjedom u karijeri. Bilo je 3:1 u setovima (6-4, 4-6, 6-4, 6-3).

Oglasi

Taj uspjeh je ostavio u čudu i njegovu djevojku Ayan Broomfield koja je bila doslovno šokirana. Otvorenih usta je u nevjerici shvatila šta se dogodila.

Scena je postala viralna na društvenim mrežama iako je trajala nekoliko sekundi Kanađanka koja se također bavi tenisom je izgledala izbezumljeno.

Inače, Broomfield u bijelom sportu nije ni približno uspješna kao njena dečko pošto je najbolji ranking ostvarila još 2015. godine kada je bila 680. na listi.

Oglasi

Sada je fokusirana na modeling te objavama svojih atraktivnih fotografija na Instagramu privlači pažnju muške populacije.

Postala je poznata i po tome da je glumila u filmu Willa Smitha "Kralj Richard" koji govori u životu i karijeri najpoznatijih sestara u svijetu sporta, Serene i Venus Williams.

Inače, Tiafoe je u 2023. godini osvojio dva turnira i to u Stuttgartu i Houstonu, dok na Grand Slamovima i nije imao previše uspjeha, a najviše je dogurao do treće runde Wimbledona.

Top Komentari

MosaNjazri
Pa ugasite se više majku vam *******.m retardiranu! Svaki drugi članak pišete ko koga g.u.z.i , a o sportu jedino znate prepisati vijesti s foruma ili iz drugih medija! KATASTROFA!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi