Goffin pozitivan na korona virus

Goffin pozitivan na korona virus

Adnan Beganović

Belgijski teniser David Goffin pozitivan je na korona virus.

Ovu informaciju potvrdio je Goffin, a zbog pozitivnog testa neće učestvovati na turniru u Sankt Peterburgu koji je na rasporedu naredne sedmice.

"Za sada se osjećam dobro, idem u karantenu, a ako sve bude u redu, vratit ću se u Antwerpen", napisao je Goffin na društvenim mrežema.

Treba dodati da je belgijski teniser svoj put na Roland Garrosu okončao u prvom kolu, a nakon poraza od Yannicka Sinnera izjavio je:

„Nedostaje mi motivacije. Sada ste stalno zabrinuti. Prije svakog turnira mislite da može doći do greške u testu i da li ste pozitivni ili negativni. Danas nisam imao skoro nikakvih emocija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi